Dr. Dankó Sándor: „Garantálom, hogy minden férfi, akinek potenciazavarai és stagnáló prosztatagyulladása van, mindössze 1 hónap alatt képes lesz helyreállítani a férfi egészségét.”

Interjú Dankó Sándor vezető andrológussal: „Miért öl az impotencia, és hogyan hosszabbíthatjuk meg szexuális életünket és egészségünket több tíz évvel?”

Dankó Sándor: Bár a téma kellemetlen, mégis nyíltan kell beszélni róla. A hiba nagyrészt a mentalitásunkban van. Egyszerűen nem akarjuk beismerni, hogy a kor előrehaladtával gyengül a potenciánk. Most már a fiatalabb, 30-35 éves férfiaknál is kezdenek potenciaproblémák jelentkezni.

A szex vagy végtelenül elhúzódik, és a pénisz fokozatosan lelohad aktus közben, a vágy pedig eltűnik. A férfi nem érzi többé férfinak magát. Vagy fordítva; a közösülés túl gyorsan véget ér.

35 éves kor körül sok férfinál kellemetlen testszag alakul ki. De a férfi maga nem érzi ezt a szagot. Ez pedig a stagnálás veszélyes jele. A teste azt üzeni, hogy sürgősen segítségre van szüksége. A test a mérgezés és a stagnálás üzemmódjában működik.

Tudósító: Ez valamilyen módon összefügg a férfiak alacsonyabb tesztoszteronszintjével?

Dankó Sándor: Természetesen a férfi egészsége és jólléte közvetlenül a szervezetében lévő tesztoszteron szintjétől függ. Beleáshatnák magunkat a témába mélyebben is orvosi szempontból, de inkább megpróbálom egyszerűen bemutatni.

Vizsgáld meg magad a következő kockázati tényezőkre vonatkozóan:

 • Ülő életmód. Naponta több mint 6-7 órát töltesz ülve.
 • Kevesebb mint 2 km-t sétálsz naponta.
 • Nem sportolsz vagy mozogsz.
 • Több mint 5-7 napot töltesz stresszes állapotokban.
 • Hetente több mint 2 alkalommal iszol alkoholt vagy dohányzol.
 • Olyan területen élsz, ahol rossz az ökológia.

A következőket fogom elmondani neked. A fenti 3 tényező bármelyikének állandó hatása alatt mindenkinek a férfi ereje meginog. Megjelenik az úgynevezett stagnáló folyamat – a prosztatagyulladás. Ha nem figyelünk rá időben, az állapot adenómává vagy akár rákká is alakulhat.

És nincs miért szégyenkezned. Ez a mi fiziológiánk. Minden férfi teste így működik. Még a heti 3-4 alkalommal szexelő és heti 5 napot edző sportolók is eljönnek hozzám a prosztatagyulladás kezelését és a potencia helyreállítását kérve.

Tudósító: Azt mondod, hogy még 35 éves kor után is gyengül a potencia. És mi történik 50 évesen?

Dankó Sándor: A statisztikáink azt mutatják, hogy Magyaroroszágon az 50 év feletti férfiak több mint 75%-a tapasztal potenciaproblémákat. Ismétlem, ez nem szégyen. De ez megkülönböztet minket Európa többi részétől. Ott a 35 év feletti férfiak számára normális, hogy évente 1-2 alkalommal teljes körű orvosi vizsgálaton vesznek részt.

Magyarországon pedig nem lehet erőszakkal orvoshoz vinni egy férfit addig, amíg nem vonaglik a fájdalomtól. Itt az ideje, hogy ne dugjuk tovább a fejünket a homokba. El kell ismernünk a problémáinkat, és nyíltan beszélnünk kell róluk. Ez az első lépés a jó férfi-egészség felé.

Tudósító: Gyakran ismételgeted, hogy 30 éves kortól egy férfinak évente legalább egyszer fel kell keresnie egy urológust/andrológust. De nálunk egyszerűen nincs ilyen kultúra. Magyarázd el a férfiaknak, hogy miért kell orvoshoz fordulniuk akkor is, ha egészségesnek gondolják magukat.

Dankó Sándor: A magyarázat nagyon egyszerű. És ez egy klasszikus forgatókönyv. Európában például ma már szinte mindenki vényköteles speciális erősítő készítményeket szed. És hazánkban a férfiak csak türelmesek és várnak. Érzik a prosztatájukban a kismedencei területen a viszketést, és azt mondják maguknak, hogy hamarosan elmúlik.

Fáj a derekuk, fáradtságtól szenvednek, és azt mondják maguknak, hogy csak aludniuk kell, és úgy fogják érezni magukat, mint egy újszülött. Lassú potenciazavarukat az általános stressznek tulajdonítják, és remélik, hogy egy hét vagy egy hónap múlva minden a helyére kerül. De nem, semmi sem fog magától helyrejönni.

Éppen ellenkezőleg, a helyzet romlani fog. Ezért minden nap az irodámban 35-50 éves férfiak sorakoznak. Azt mondogatták maguknak, hogy minden rendben lesz, és elhalasztották addig a pillanatig, amikor már szükség volt a műtéti beavatkozásra. Adenómával, prosztatakővel vagy akár rákkal érkeznek.

Dankó Sándor: Egyszer és mindenkorra jegyezd meg! Ha jelenleg is az alábbi a tüneteket érzed:

 • A reggeli és spontán erekció hiánya;
 • szúrások a prosztatában;
 • a hólyag nem teljes kiürülésének érzése vizeléskor;
 • nyilalló fájdalom a hátban;
 • hamar elfáradsz;
 • lassú merevedés;

Azonnal cselekedned kell.

Tudósító: Milyen cselekedetekre gondolsz?

Dankó Sándor: Beszéljünk a helyreállító szerekről. Egészen 5 évvel ezelőttig szinte egyéni megrendelésre gyártották őket, és csak a fontos emberek – a nagykövetek és az elnök – számára voltak elérhetőek. A magas rangú államférfiaknak tele kell lenniük tesztoszteronnal, és erősnek és egészségesnek kell látszaniuk. Például Johnson elnök és sokan mások mindig is szedtek táplálékkiegészítők alapján:

 • Urticae radix (csalán);
 • Uvae folium (medvehagyma);
 • Fűrészpálma (kivonat);
 • áfonya (gyümölcskivonat);

Angliában 2005-ben bebizonyították, hogy minden 35 év feletti férfinak szednie kellene ezeket az anyagokat. A legnagyobb nehézséget azonban a megfelelő kivonásuk jelentette, ami biztosítaná, hogy a bennük lévő hasznos anyagok eljussanak a szervezet szükséges szerveihez és szöveteihez. Idővel azonban a technológia fejlődik.

Például az Uromexil Forte, amely 10 évvel ezelőtt még csak az elnökök számára elérhető luxuskészítménynek számított, ma már minden férfi számára elérhető. Ezt több mint 10 magán- és állami jótékonysági szervezetnek köszönhetjük. Ők finanszírozzák az „Erős Férfiak Egészsége” programot Magyarországon.

Tehát, ha 30 év feletti vagy, illetve, ha nő vagy, és aggódsz a 30 feletti férjed egészségéért, akkor az Uromexil Forte-t az állami program keretében kell igényelned. Az alapok a költségek felét fizetik. Az igénylés 2 kattintással történik. Csak a nevedet és telefonszámodat kell megadnia a hivatalos űrlapon.

* Neked is magyar állampolgárnak kell lenned, és Magyarországon kell élned.

Tudósító: Meddig tart ez a kedvezményes program? AzUromexil Forte a gyógyszertárakban is kapható lesz majd?

Dankó Sándor: Az Uromexil Forte nem vásárolható meg a gyógyszertárakban. Többször is megpróbáltunk bejutni a nagy gyógyszertári láncokba, de ők a lehető legmagasabb árrést akarják rátenni, és sokszor drágábban árulják, mint amit mi hajlandóak vagyunk megengedni. Tudod, az Urológiai Intézet egy nonprofit szervezet.

Nem célunk a profitszerzés. Mi csak azt szeretnénk, hogy az Uromexil Forte minden 30-35 év feletti férfi számára elérhető legyen. A gyógyszertárláncok fő célja pedig a pénzkeresés. Ezért gyökeresen eltérő a megközelítésünk az árképzéssel kapcsolatban. Amíg ez a probléma nem oldódik meg, az Uromexil Forte nem jelenik meg a gyógyszertárakban.

Tudósító: Ez érthető. Beszéljünk magáról a készítményről.

Dankó Sándor: Az Uromexil Forte A legjobb európai urológusok-andrológusok és tudományos szakemberek egy részlegeken átívelő csoportja dolgozik az Uromexil Forte-n. A készítmény nem hormonális. Egyszerűen normalizálja a természetes tesztoszteron termelést, megszünteti a prosztata és a kismedencei szervek stagnálását, és erőteljes tonizáló hatással van a férfi szervezetre.

Az Uromexil Forte még pszichés impotencia esetén is hatékony. A készítményt az alábbiak esetén kell szedni:

 • Erekciós funkciózavarok;
 • Nehézségek a szexuális izgalmi állapot elérésében;
 • Csökkent libidó;
 • Lankadt, instabil erekció;
 • A pénisz elernyedése és elpuhulása közösülés közben, ami nem teszi lehetővé a pénisz hüvelybe történő behelyezését vagy a szexuális együttlétet;
 • A szexuális érintkezés rövid időtartama, ami lehetetlenné teszi a partner teljes kielégítését;
 • Félelem az intimitástól, önbizalomhiány, pszichológiai impotencia;
 • Korai magömlés;
 • Gyenge érzékelés az orgazmus során;

Tudósító: Hogyan zajlottak a gyógyszer klinikai vizsgálatai? Az Uromexil Forte-t szedő férfiak hány százaléka gyógyul meg?

Dankó Sándor: A klinikai vizsgálat eredményeit a sajtószolgálat tette közzé. Az Uromexil Forte hatékonyságát a sztenderd módszer szerint számították ki (a gyógyult betegek száma a kezelésben részesülő 5000 fős csoport összes betegszámához képest).

Az Uromexil Forte hatékonysága 98%. Ez egy hatalmas szám.

Ugyanakkor a prosztatagyulladás és az impotencia tünetei a gyógyszer abbahagyása után (a 24 hónapos megfigyelések eredményei szerint) a készítményt szedők mindössze 2%-ánál jelentkeztek. A résztvevők 98%-a megszabadult a prosztatagyulladástól, és visszanyerte erős potenciáját és szexuális vágyát. Az Uromexil Forte használatának mindössze egy hete után minden beteg jelentős libidó- és potencianövekedést észlelt.

95%-nál megfigyeltük a tesztoszteronszint helyreállítását a kor normális szintjére. Ezért a 35 és 60 év közötti férfiaknál a zsírtömeg átlagosan 10%-os csökkenése és az izomtömeg 7-12%-os növekedése figyelhető meg.

A betegek a pszichés állapot stabilizálódását, az alvás javulását és a perisztaltika normalizálódását észlelik. Az orvosok az arcbőr és az egész test bőrszínének javulását is megfigyelték. Nem voltak mellékhatások, az allergiás reakciókat is beleértve.

A szerkesztők köszönetet mondanak Dr. Dankó Sándornak

MÁS ORVOSOK VÉLEMÉNYE AZ UROMEXIL FORTE-RÓL

Dr. Patay Dávid: 2022-ig nem volt hatékony és legfontosabb elérhető gyógyszer az impotencia és a prosztatagyulladás kezelésére Magyarországon. És ez hihetetlen következményekkel járt – a betegség szintje 60% volt a felnőtt lakosság körében, és ami a legrosszabb, 35% a 30 év feletti fiatal férfiak körében. Az Uromexil Forte forradalmasította a férfiak egészségének helyreállítását és megerősítését. A gyógyszer hatékonyságát a gyakorlatban is bizonyították Európában.

Az Uromexil Forte méltó készítmény, mert átfogóan és a lehető leggyorsabban oldja meg a problémát. Erőteljes gyógyító hatással van a teljes férfi urogenitális rendszerre. Egyszerűen fogalmazva, a kezelési kúra után a férfi test úgy kezd működni, mint 25 éves korában.

Ezért ajánlom, hogy abszolút minden 30 év feletti férfi szedje az Uromexil Forte-t. Még ha nem is jelentkezik prosztatagyulladás vagy potenciaprobléma, ez a készítmény akkor is hatékony megelőzést végez, és jelentősen megerősíti a szervezetét a következő koronavírus-hullám során.

Egy másik fontos szempont.

Az Uromexil Forte hatása már az első alkalmazás után 4 órával érezhető. Amíg az állami program érvényben van, nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki ezt a gyógyszert. Az Uromexil Forte készítmény beszerzésének feltételei az „Erős férfiak Egészsége” program keretében: Kizárólag személyes használatra.

Kérd a hivatalos igénylőlapon

med

Hivatalos igénylőlap

№ 29 957 от 30 000 от г.
Hogyan juthatsz hozzá az Uromexil Forte készítményhez a kedvezményes program keretében?
Ahhoz, hogy 50%-os kedvezménnyel kapja meg az Uromexil Forte-t a teljes tanfolyamra, adja meg nevét és elérhetőségi telefonszámát az alábbi mezőkbe, majd kattintson az "Uromexil Forte igénylése" gombra.
17800 HUF 8900 HUF
* Bizalmas. Az adataidat közvetlenül a gyártónak küldjük. Rajtuk kívül senki más nem férhet hozzá.